Voorjaars jas dames

23 februari 2021 Door admin Uit

Voorjaars jassen dames

De nieuwe voorjaar en zomer jassen van Reset, Creenstone en Beaumont

BELARUS

Deze must-have jassen van het merk RESET is perfect om iedere outfit af te maken. We begrijpen waarom dit de bestseller van het seizoen is!.

De tape details langs de ritssluiting en op de zakken zijn karakteristiek voor de BELARUS. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar bekijk ze hier >>

VICTORIA

Deze must-have jas is perfect om iedere outfit af te maken. Met katoenen jersey voering, het rits detail langs de capuchon en de speciale stepping maken dit een perfect passende jas. Wij begrijpen nu waarom dit de bestseller van het seizoen zal worden!

RESET

Als specialisten met jarenlange kennis en ervaring in het ontwerpen van jassen, omarmen wij de actieve Nederlandse levensstijl en de onvoorspelbare en steeds veranderende weersomstandigheden.

Vorm en functie zijn de sleutel tot het dagelijks leven èn tot onze collectie.

BEAMONT

Moderne trenchcoat jassen in een comfortabele immitatie suede. De jassen hebben vrouwelijke royale pasvormen, voorzien van mooie knopen of rits.

CREENSTONE JASSEN

TIME TO GO OUTSIDE WITH THE CREENSTONE COATS

Wij zetten ons in om met hoogwaardige stoffen en materialen een gevarieerde en klassieke collectie bovenkleding te creëren in moderne en verfijnde silhouetten.

Dit resulteert in tijdloze items die iedere garderobe aanvullen, complimenteren en welke veelzijdig blijven voor diverse activiteiten en gelegenheden.