Studio Anneloes

16 december 2020 Door admin Uit

Up close & personal

‘De kleuren van deze collectie zijn een knipoog naar het voorjaar.’

Caroline Tensen is fan van Studio Anneloes en wij van haar. Een match made in heaven dus! Voor een deel van de collectie heeft Caroline Tensen samen met Anneloes items samengesteld op basis van comfort en fashion.

Bekijk de nieuwe collectie >

Zij neemt jullie mee op pad en laat zien welke setjes perfect zijn voor ieder moment van de dag.

Caroline Blouse - Studio Anneloes - Abricot
Caroline Tensen

De kleuren van deze collectie zijn een knipoog naar het voorjaar. De kleuren classic blue en red zijn weer terug van weggeweest. Onze nieuwste items kun je zo weer mooi matchen met de outfits uit de voorgaande collecties.

Met alleen classic blue en red hebben we nog niet genoeg fleurigheid, daarom hebben we een paar nieuwe kleuren aan deze collectie toegevoegd zoals abricot en plum, deze kleuren komen later in het seizoen weer terug.

De Caroline blouse van Studio Anneloes is gemaakt van light (stofdikte 1) travel kwaliteit en is één van de items uit de Caroline Capsule.

De stijlvolle wijde blouse in de kleur abricot (oranje) is een echte musthave. Dit model heeft door de lange puff mouwen met brede manchetten een supervrouwelijk uitstraling. 

NIEUWE COLLECTIE

Met dark blue als basiskleur hebben we een mooie balans in dit kleurrijke beeld. Of het nu voorjaar is of niet: wat fleurt jou en je huis altijd op? Bloemen natuurlijk! Bekijk de gehele collectie >

Daarom hebben wij een hele mooie flower print voor in de collectie. Verder maken de small paisley prints deze collectie helemaal af. Dé print om het voorjaar vroegtijdig in huis te halen.

Marit Wrap Blouse - Studio Anneloes - Zwart

De prints zijn gecombineerd met faux leather en suede, en dat maakt het een vrouwelijke maar toch stoere collectie om heerlijk bij weg te dromen en je klaar te shoppen voor het voorjaar.

bron: Studio Anneloes